Voortgang en planning

i-pad

Hoe ver is de e-overheid inmiddels gevorderd? Hoe ver staat het met de realisatie en implementatie van de e-overheid bouwstenen?

Releasekalender e-overheid

Release-informatie over de producten en releases van de e-overheid bouwstenen vindt u in de Releasekalender e-overheid.

Regeldruk

De voortgang van de vermindering van regeldruk voor burgers wordt duidelijk in het overzicht van kabinetsmaatregelen met gevolgen voor regeldruk voor burgers.

Nieuws

 • De gemeente Den Haag zet Whatsapp in voor de communicatie met inwoners en bezoekers. Dit heeft ze besloten na een succesvolle pilot.

  22-07-2016
 • De generieke voorzieningen waarmee het ministerie van Economische Zaken de Nederlandse ondernemer zorgeloos, veilig en betrouwbaar digitaal wil bedienen, krijgen steeds meer vorm. De doorontwikkeling hiervan door het programma e-Dienstverlening Uitvoering (eDU) geeft bovendien veel vertrouwen voor de toekomst.

  14-07-2016
 • De onafhankelijke ambtelijke Studiegroep Duurzame Groei heeft ten behoeve van de volgende kabinetsperiode potentiĆ«le beleidsmaatregelen verkend die bijdragen aan duurzame welvaartsgroei.

  11-07-2016
 • Minister Kamp (EZ) heeft de nieuwe Digitale Agenda aangeboden aan de Tweede Kamer. Het thema van deze agenda is vernieuwen, vertrouwen, versnellen. Het kabinet stimuleert met deze agenda de digitale transitie in met name de domeinen industrie, zorg, energie en mobiliteit.

  11-07-2016